Jurre Fatels (scrimmage)
90'

4e klasse B

6 oktober 2018 14:15

Een perfecte dag voor de mooi-weer-voetballer. In de eerste helft leek het er ook sterk op dat we te maken hadden met 11 mooi-weer-superezels. Met veel balbezit op de helft van de tegenstander en mooi combinatiespel werd er gecombineerd, gecombineerd en gecombineerd.

Uiteindelijk leverde dat wat kansen op en gelukkig ook de 0-1. Na een knappe aanval die vanaf doelman Koen Burger begon, kwam de bal voor de voeten van de na 4 maanden herstelde Boyd van der Meij. Hij miste echter wedstrijd-ritme om de brilstand van het scorebord te poetsen. Hierin slaagde Jurre Fatels wel in! Hij scoorde al dribbelend en rommelend om de keeper heen en schoof de bal tegen de touwen in het lege doel. Mitchell Umans probeerde nog net voor het rustsignaal de Fortunese sluitpost te verschalken met een poging vanaf een meter of 40. De bal ging onfortuinlijk voorlangs, het had een beter lot verdiend!

Over de tweede helft valt weinig te melden, alhoewel het erg lekker weer was.

En oh ja..... Boyd van der Meij wist in blessuretijd nog het net te vinden na een mooie actie over rechts van Mitchell Umans. Eindstand dus: 0-2

Wij hopen jullie volgende week zaterdag te zien bij de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Dan wordt er afgetrapt op een hopelijk vol sportpark de Vlotter tegen Hercules Zaandam