-

ADO '20 JO8-2

2e klasse 02

8 december 2018 9:00

Het weer liet de spelers niet tegenhouden. Na een goede warming up begonnen we vol vertrouwen aan de wedstrijd. En wat een spannende eerste helft kregen de trouwe supporters te zien. Er werd goed overgespeeld en waren er gevaarlijke aanvallen. Met een 3-2 gingen we de rust in. Eerlijk is eerlijk, de eerste helft hadden we wel de wind in de rug. Dus voor de 2e helft was het advies: hard schieten en blijven aanvallen.
De wind speelde ons zeker parten. Op het andere veld werd de wedstrijd gestaakt omdat de doelen omwaaiden, maar onze jongens bleven vechten. De bal leek af en toe een eigen leven te hebben, maar er werd gestreden. We hebben het de tegenstander goed moeilijk gemaakt. En als afsluiter hebben we de toeschhouwers op spectaculair mooie penalty's getrakteerd.