De Wherevogels JO8-1

3e klasse 07

11 mei 2019 8:45

Eigen Leiding

Ondanks dat het vroeg was, hielp het mooie weer en hadden de jongens echt zin in een potje voetbal. Na een goede warming up stonden ze klaar in een aanvallende opstelling. En vanaf de start gingen ze er vol tegen aan. Mooie combinaties, goed samenspel, maar ook individuele acties. Alles voor het resultaat. En dat resultaat was er. Met de zon in de rug werd de rust gehaald met 3-1.
Na een lekkere limonade, wat tactisch overleg en iedereen weer op scherp werd de 2e helft aangevangen. De keeper had het lastig, want de zon scheen vol in het gezicht. De tegenstander wilde niet verliezen, dus die streden vol voor de bal. Er werd soms hard gevoetbald met slidings, duw- en trekwerk, overtredingen, maar vooral mooi combinatie voetbal. De jongens wisten elkaar goed te vinden en de spanning was om te snijden. De doelpunten vielen aan beide kanten en aan het eind werd het nog even heel spannend. Maar de winst was voor ADO! Goed gedaan jongens.