23'
33'
Sead Mazreku (kopbal)

13 augustus 2019 20:00

Dinsdag sloot ADO in Mijdrecht de voorbereidingsperiode af met een 0-3 overwinning op eerste klasser Mijdrecht. In totaal betekende dat vier keer winst (Wooter Academy 2-0, RKAVV Volendam 3-1, Hollandia 3-1 en Argon 0-3) en twee keer verlies (op het Gerrit van Hooff Memorial tegen Purmersteijn 1-2 en AFC 0-1). Zaterdag moet blijken of de mannen van trainer Raymond Bronkhorst klaar zijn voor het echte werk!

De laatste oefenwedstrijd sloot ADO dus af met een 0-3 overwinning op Argon .
Argon dat uitkomt in de eerste klasse kwam in de 10e min. op een 0-1 achterstand. Uit een voorzet van Ruben Doesburg kopte Meraj Allahdad terug op Mick Christophersen, die met een simpele voetbeweging de keeper passeerde.
De 0-2 was er een uit het boekje. Na een mooi opgezette aanval kwam de bal bij Meraj die Sead Mazreku met een schitterende pass binnendoor op maat bediende, die omspeelde de keeper en de 0-2 was een feit.
Het is opnieuw Sead die de stand nog voor de rust op 0-3 bracht. Na een voorzet van de prima spelende Ruben kopte hij raak.
Na de rust, waarin Daoud Bousbiba zijn debuut maakte, was er opnieuw een beter voetballend ADO te zien, dat nu een stug verdedigend Argon tegenover zich kreeg.
In de 0-3 eindstand kwam daardoor geen wijziging meer.