1e klasse 1

23 november 2019 13:45

R. (Ruben) Buis

Onbekend

Door afwezigheid van Iris (Steman) en Milou deden er 2 toppers van MO13-2 mee, Anouk en Floor.
Anouk kwam de voorhoede versterken en Floor de achterhoede.
Onze meiden begonnen met goed aanvallend voetbal en wisten dat het eerste kwart vast te houden.
Met onder andere een knal van Zeyna op de paal, die er helaas net niet ingelopen kon worden.
Anouk kreeg de bal ook een aantal keer vlak voor het doel aangepeeld, maar de keeper was helaas allert.
Gedurende het tweede kwart kwam Always Forward op stoom en wist onze meiden behoorlijk onder druk te zetten.
Na 30 minuten spelen was de teller op 0-0 blijven hangen.
Gedurende de tweede helft waren de meiden goed aan elkaar gewaagd, met over en weer een aantal goede kansen.
Maar mede door goed verdedigend werk van Floor wisten onze meiden het lang op 0-0 te houden.
De openingstreffer was van Always Forward uit een (hoe kan het ook anders) corner, met een fraaie kopbal.
ADO bleef druk zetten wat resulteerde in twee grote kansen voor Lisa, de eerste op de paal, de tweede net verkeerd geraakt en daardoor hoog over.
Vlak voor het eind van de wedstijd wist Lizzy er dan toch nog 1 in te schieten.
Eindstand 1-1, qua spel ging het gelijk op, qua doelkansen had er voor ADO iets meer in gezeten.
De meiden hebben wederom goed teamwork verricht, de stijgende lijn is weer doorgezet.
Met dank aan Anouk en Floor, die met hun tweede wedstijd van de dag geweldig meegeholpen hebben.