ADO '20 MO13-1

1e klasse 1

9 november 2019 10:30

De dag begon met een bak regen en dat hield helaas niet op.
Voor de wedstijd hebben we de vechtlust van ADO-MO11 nog even mogen bewonderen, ze werden in de laatste minuut beloond met een gelijkspel.
Echter zat dat er voor onze meiden niet in.
Door ADO werden er in de eerste helft nauwelijks kansen gecreëerd. Purmerend wist dit wel te doen en kreeg daar iets te veel ruimte voor.
Een goed schot, een hoge zwabberbal en een corner zorgde voor een 3-0 tussenstand.
De tweede helft ging ADO beter spelen (ik zie een patroon.....) wat ook meer kansen opleverde.
Een overtreding in de 16 meter van Purmerend werd niet bestraft, maar de handsbal uit de daarop volgende corner wel.
Lisa schoot de penalty snoeihard in de bovenhoek, buiten het bereik van de keeper.
Helaas wist Purmerend in de tweede helft, die gelijk op ging, nog 2 keer te scoren.
Eindstand 5-1, na een goede tweede helft van ADO.
Aan vechtlust geen gebrek, op naar de revanche tegen Jong Holland.