ADO '20 MO13-1

1e klasse 1

21 september 2019 8:30

21 september was het eindelijk zover, de eerste competitiewedstrijd met prachtig voetbalweer.
Na een aantal oefenwedstrijden en 1 bekerwedstrijd verloren te hebben waren de meiden toe aan een overwinning.
De eerste helft gingen de meiden goed van start. ADO was duidelijk sterker en creëerde meerdere kansen waar 1 doelpunt uit viel.
Halverwege de eerste helft viel de concentratie weg en wist DSS een doelpunt te maken.
ADO had het de rest van de eerste helft moeilijk, maar wist toch nog vlak voor rust op 1-2 te komen.

Na in de rust een peptalk gehad te hebben ging ADO sterk van start en begon meteen hoog druk te zetten. Met resultaat, DSS raakte snel in paniek en ADO wist de bal bijna de rest van de wedstrijd de bal op de helft van DSS te houden.
Doelpunten bleven dan ook niet uit, door goed opgezette aanvallen en het snel druk zetten wisten de meiden uiteindelijk met 1-7 te winnen.

Een zeer verdiende overwinning met een zeer trotse coach en ouders.