Piet van Zijl

Onbekend

Prachtig voetbalweer, fris maar zonnig.
Gezien de stand in de competitie was er ruimte om (na bij de meiden nagegaan te zijn waar men het liefst op het veld speelt) met de opstelling te experimenteren.
Na uitleg over de nieuwe opstelling (4-2-3-1) was het nog even wachten op de tegenstander, die vanwege een eerder ongeval in de file beland was.
De wedstrijd ging redelijk gelijk op, met als enige echte verschil het fysieke spel van de tegenstander, wat gezien hun 3 dispensatiespeeltsers niet geheel verrassend was.
Onze meiden hielden goed stand, maar kwamen toch op 1-0 achterstand.
Dat wisten ze gelukkig weg te werken door een goal van Lizzy.
Helaas wist Westfriezen de bal nog voor de rust een 2e keer in het doel te prikken.
Met een 1-2 achterstand werd er begonnen aan de 2e helft, de meiden geloofden er nog wel in en wisten via Zeyna weer op gelijke hoogte te komen.
Het spel ging, op het fysieke na, nagenoeg gelijk op. Echter zorgde Westfriezen zo'n 5 minuten voor de wedstijd de eindstand te bepalen, 2-3.
Er zijn voor de nieuwe opstelling nog wat aandachtspuntjes, waar we met nog 2 wedstijden te gaan voor de winterstop nog mooi wat tijd voor hebben.
Trots op het getoonde spel en aanpassingsvermogen van onze meiden.