MO13-1: ADO en Bergen goed aan elkaar gewaagd (2-2)

8 februari 2020 10:00

Vroeg op weg naar Bergen om om 10 uur af te trappen.
ADO en Bergen gingen beiden goed van start met over en weer een aantal kansen.
Bij Bergen was vooral 1 speelster gevaarlijk en wist een aantal schoten op doel te lossen.
Na 2 doelpunten werd ze de rest van de wedstrijd goed gedekt en vormde bijna geen gevaar meer, prima opgelost door de meiden van ADO.
Halverwege de eerste helft stond de keepster van Bergen te ver uit haar doel vandaan, wat Zeyna niet onopgemerkt bleef. Ze maakte daar gebruik van door van grote afstand van links buiten het 16 meter gebied een schot op doel te lossen.
Hoog over de keepster heen en prachtig in het doel.
Na een goede eerste helft, die zich vooral op de helft van ADO afspeelde, een 2-1 tussenstand, alles was nog mogelijk.
De tweede helft ging ADO nog beter en veel aanvallender van start.
ADO had duidelijk de overhand, hoewel Bergen ook nog een aantal kansen wist te creëren.
Het beslissende doelpunt werd geweldig voorbereid door Lisa, ze speelde meerdere tegenstanders uit en gaf een prachtige assist, precies op maat voor Lizzy.
Het enige dat Lizzy nog hoefde te doen is draaien en schieten, met succes!
Eindstand 2-2 na een zeer vermakelijke en evenwichtige wedstijd.