25 januari 2020 11:15

De meiden van ADO begonnen goed aan de wedstrijd.
Combinatiespel was prima op orde, de meeste pases kwamen aan en goede voorzetten werden gegeven.
De mooiste voorzet was van Lisa op Fenne die de bal koelbloedig binnen schoot en de score opende.
De tegenstander bleef ook niet stil staan, wat in het begin van de eerste helft voor een leuke wedstrijd zorgde met over en weer kansen.
Voetballend was ADO de betere, fysiek had Onze Gezellen iets meer in huis.
Helaas werd dat fysieke vaak omgezet in overtredingen waar lang niet altijd voor gefloten werd.
Al in de eerste helft resulteerde dat in 3 tegendoelpunten, 1 direct uit een ontrechte vrije trap (de speelster bleef in haar eigen veters haken).
Met een 3-1 tussenstand werden de kleedkamers opgezocht.
De meiden waren begrijpelijk gefrustreerd door het optreden van de scheidsrechter, die vaker in het voordeel van de thuisploeg bleek te fluiten.
Na een kleine wijziging in de verdediging begon ADO aan de 2e helft, dat bleek een goede zet.
De scheidsrechter floot op dezelfde toon door, maar onze meiden bleven strijden en vertoonde goed verzorgd voetbal.
Helaas wist de tegestander nog 1 keer tot scoren te komen met 4-1 als eindstand.

Ik ben zeer trots op het vertoonde spel en inzet van onze meiden, gezien het kwaliteitsverschil had een overwinning voor ADO zeker terecht geweest.
Op naar volgende week en het negatieve van deze wedstrijd snel vergeten.