Goed begin, slecht einde voor MO13-1 (1-4)

2e klasse 2

1 februari 2020 11:00

Huub Al

De ADO meiden begonnen sterk aan de wedstrijd.
De eerste helft stond Danique op links-buiten waar ze zeer regelmatig voor dreiging zorgde.
ADO wist heel veel kansen te creëren, maar er slechts 1 te verzilveren.
ADO was duidelijk sterker dan Hoofddorp, maar die hadden een stuk meer mazzel in de eerste helft.
2x werd er direct uit een corner gescoord, de eerste keer werd Lieke's zicht belemmerd, de tweede keer kon ze er net niet bij (via vingertoppen het doel in).
Met 1-2 als tussenstand was nog alles mogelijk, ADO was tenslotte veel dreigender en sterker op het het veld.
Met goede hoop (van publiek en coach) werd er begonnen aan de tweede helft.
Danique stond inmiddels op doel en Lieke (met al een wedstrijd van MO13-2 in de benen) op het middenveld.
Het werd 1 van de slechts gespeelde wedstrijdhelften van MO13-1.
De meiden waren veel te afwachtend, er werd geen druk meer gezet en losse ballen werden gewoon aan de tegenstander geschonken.
Dat resulteerde in bijna geen kansen meer voor ADO.
Aangezien Hoofddorp ook door de verdeging van ADO veel te vrij gelaten werd, kreeg Hoofddorp die kansen wel.
Daarvan wisten ze er ook nog 2 te verzilveren.
Het was een wedstrijd die in de eerste helft ruim beslist had kunnen worden in het voordeel van ADO, maar gezien de tweede helft een verdiende eindstand van 1-4.