Zoƫ de Jong (afstandschot)
40'

15 augustus 2020 11:00

Onbekend

Voor de eerste wedstrijd eerst nog even een team-foto en nieuwe spelerespas-foto's gemaakt.

Bewolkt, maar warm en gedurende de 2e helft met iets meer zon zelfs erg warm / benauwd.

Beide teams hadden nog niet veel getraind en dat was gedurende de wedstrijd wel te merken.

VVC ging goed van start en wist voor de eerste drinkpauze al een voorsprong van 0-4 te noteren.

ADO werd na de drinkpauze wakker en begon beter te spelen, na een paar minuten wist Nina met een prachtig afstandschot de ruststand op 1-4 te brengen.

VVC was vooral de eerste helft door het midden gevaarlijk, de tweede helft wist ADO ze daar steeds vaker af te stoppen.

Hoewel ook bij ADO de conditie nog niet optimaal was, was wel duidelijk dat zij meer energie over hadden in de tweede helft.

De rechts-buiten van VVC werd nog wel regelmatig weggestuurd, maar werd vakkundig opgevangen door eerst Meike en daarna Suus, ze wist nog maar weinig echte kansen te creëren. Prima verdedigend werk.

Milou wist op links-buiten regelmatig de buitenspelval te ontlopen met goede loopacties met de grootste kans bij een onterecht gevlagde buitenspel.

Al voor de drinkpauze van de tweede helft wist Zoë met ook weer een mooi afstandschot de eindstand te bepalen: 2-4.

Het werd nog even spannend toen Maureen er na een goede solo-actie er bijna 1 in wist te prikken.