Maureen Groot (afstandschot)
45'

20 augustus 2020 18:00

Nu een keer een oefenwedstrijd tijdens de training, tegen Saenden MO15-1.

ADO ging goed van start en wist al snel een aantal kansen te creëren, maar ook Saenden zat niet stil.

In de 7e minuut werd Lisa weggestuurd en maakte ze beheerst af met een schot in de kruising.

De kansen bleven over en weer komen, helaas wist Saenden er voor de rust nog 2 te benutten.

Met een 1-2 russtand was nog alles mogelijk.

De 2e helft speelde Zeyna ook nog mee, wat goed uit kwam, omdat door wat spierpijn Milou en Nina langs de kant bleven.

Na zo'n 10 minuten in de tweede helft profiteerde Maureen van een blunder van Saenden's keepster, ze kreeg de bal precies in de voeten gespeeld, met nog een korte loopactie wist ze met een hoog, hard schot de stand op 2-2 te brengen.

Na de 2-2 zette Saenden nog een tandje bij en werd het fysieke verschil tussen de meiden zichtbaar.

Hoewel ADO ook nog een aantal kansen kreeg, waren de grootste kansen voor Saenden, die er nog 2 in wisten te prikken.

Eindstand 2-4, goed gestreden door onze meiden tegen een 2e jaars O15 team tijdens een leuke, gemoedelijke oefenwedstrijd.