Lisa Warren (intikker)

22 augustus 2020 12:30

De eerste uitwedstrijd van het voor-seizoen.

Helaas door verschillende omstandigheden misten we vandaag 4 meiden, Iris S, Suus, Mia en Nina.

Maar gelukkig kregen we hulp van Zeyna (MO17), Anouk en Jasmijn (MO13) en konden we toch met 3 wissels aan de wedstrijd beginnen.

Er stond een behoorlijk sterke zijwind, dus beide teams hadden een even grote handicap.

Door het ontbreken van 3 verdedigers moest er het een en ander geschoven worden, de onwennigheid was op het veld dan ook wel terug te zien.

De eerste helft begon goed door een openingsdoelpunt van Lisa uit een assist van Maureen.

Er werd bij vlagen goed aangevallen door ADO, de meiden hadden dan ook in het begin van de eerste helft de beste kansen.

Echter was het Reiger Boys die nog voor de rust op voorsprong kwam 2-1.

De tweede helft werd de verdediging iets anders ingedeeld en waren de meiden aangespoord om meer druk te zetten, dat resulteerde in meer veroverde ballen.

Maar de Reiger Boys lieten het er niet bij zitten en scoorde de 3-1.

ADO kreeg een vrije trap op een mooie positie, Zeyna kon dan ook direct op doel schieten.

De keepsters hield de bal er nog wel uit, maar Lisa, die goed ingelopen was, wist de bal redelijk eenvoudig over de doellijn te tikken. 3-2.

Helaas nog geen 3 minuten later schoot een speelster van Reiger Boys op de paal, waarna ook de rebound werd benut.

Een eindstand van 5-2 tegen een team met voornamelijk 2e jaars MO15 speelsters, waar we niet geheel ontevreden over mogen zijn.

Een mooi aantal leermomenten en punten waar we zeker aan kunnen werken. Op naar de bekerwedstrijden.