Kuilpad 1 E
1509AS
ZAANDAM
tel. 075-6354646

Na een wat teleurstellende bekercampagne wist ADO'20 VR2 de eerste competitiewedstrijd met 6-3 thuis te winnen. Afgelopen zondag werd er een uitwedstrijd gespeeld tegen Hercules Zaandam. Aan ons dus de schone taak om de drie punten dit keer mee naar huis te nemen.
Al in de vroege minuten van de wedstrijd wist Sam met een keurige corner het hoofd van Doutsje te bereiken. De keepster wist deze kopbal echter uit het doel te halen maar verloor daarna de bal, zo kwam de bal terecht bij invalster Daisy die keurig bij de tweede paal was blijven staan. Daisy wist opnieuw Doutsje aan te spelen en zo wist zij alsnog de 0-1 te maken.
Hierna zakten we echter in. Invalkeepster Marleen stond keurig te keepen maar na een uitbraak van Hercules werd helaas toch de 1-1 gemaakt. Toch wist invalster Jill na een keurige aanval de 1-2 te maken. Al vrij snel werd echter duidelijk dat de grootste tegenstander de scheidsrechter was. Zo kwamen we nog net voor rust met tien man te staan na het uitdelen van een gele kaart + tijdstraf. Afijn, we gingen met een voorsprong de rust in.

Gedurende de rust werd er het één en ander aan de opstelling veranderd om ervoor te zorgen dat de voorsprong behouden werd. De tweede helft ging dan ook van start met een 5-3-2 opstelling (nouja 5-3-1 zo lang de tijdstraf nog voortduurde). Toch kon er niet worden voorkomen dat Hercules door de verdediging van ADO’20 heen brak en een voorzet voor het doel wist te krijgen. De spits die voor het doel werd aangespeeld ging uit het niets op de grond zitten, wat blijkbaar voldoende aanleiding was voor de scheidsrechter om een penalty te geven. Zo werd, geheel onterecht, de 2-2 gescoord. De desbetreffende spits vertelde na de wedstrijd nog even in geuren en kleuren aan haar ouders dat ze over haar eigen voeten struikelde en toen een penalty mee kreeg.
Hierna wist ADO’20 nog een aantal keer door te breken, maar tot scoren kwam het helaas niet.

Hoewel een winst zeer verdiend was geweest, speelden wij absoluut niet ons beste spel. Genoeg om aan te werken dus.
Aankomende zondag spelen wij opnieuw een uitwedstrijd, dit keer tegen Kwiek ‘78. Graag tot dan! ⚽️
Ook willen wij de invalsters Marleen, Jill & Daisy enorm bedanken voor het meedoen!