HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Na de bekerwedstrijden nu tijd voor het echte werk.
De meiden van ADO waren vanaf de eerste minuut duidelijk de sterkere ploeg.
Pas in de 8e minuut wist ADO na een aantal kansen de voorsprong te pakken. Maureen werd door een diepe pass van Nina richting het doel gestuurd en rondde beheerst af.
Zo'n 4 minuten later was het de beurt aan Zoë die vlak voor het doel goed vrij kwam en door een knappe lage pass van Maureen de bal het doel in kon tikken.
Zoë was goed op dreef en wist na dit doelpunt nog een aantal keer gevaarlijk dicht bij een tweede doelpunt te komen.
Ze was wel verantwoordelijk voor een assist, een goed genomen corner belandde voor de voeten van Iris, ook deze kon eenvoudig ingetikt worden.
ADO bleef de aanval opzoeken, was in de 30e minuut resulteerde in het vierde doelpunt, ditmaal door een goede pass van Sumeyye op Lisa, die de bal hard achter de keepster wist te werken.
Waar de meiden in de eerste helft vol gas er tegenaan gingen en eigenlijk al op 8-0 voorsprong hadden moeten staan, was het de tweede helft toch een stuk minder. Er werd minder druk gezet, de passes waren niet nauwkeurig genoeg meer.
Gelukkig werd er tegen een behoorlijk onervaren tegenstander gespeeld die ondanks het inzakken van ADO niet tot veel kansen kwam.
Het was pas halverwege de 2e helft dat Lieke haar eerste redding van de wedstrijd moest verrichten.
ADO creëerde ook nog wel was kansen, ook een aantal grote, maar wist niet meer tot scoren te komen.
4-0, een prima resultaat, maar met nog wel wat werk aan de winkel.