Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Voor de tweede keer dit seizoen kwam DIOS MO15-1, de koploper, op visite bij op de Vlotter.
De eerste keer was het heerlijk voetbalweer, dit keer was het grauw en regenachtig.
ADO moest de eerste 20 minuten nog op gang komen, wat resulteerde in een 0-3 achterstand. Er werd hard gewerkt, maar te vaak kreeg DIOS te veel ruimte op de helft van ADO.
Dat harde werken zorgde er helaas wel voor dat zowel Elena als Zoë vervroegd gewisseld moesten worden. Maar ook dat er toch wel kansen gecreëerd konden worden door ADO.
Een nat veld betekende ook een glad veld, waar het gedrag van de bal soms moeilijk in te schatten was. Lisa wist daardoor de bal van dicht bij het doel niet lekker te raken.
Een slechte pass in de opbouw van DIOS werd door Nina onderschept, met een zee van ruimte en een keeper die nog terug op haar doel moest komen, kon Nina op het doel af gaan.
Van vlak binnen de 16 schoot ze de bal beheerst in de verre hoek, 1-3.
Helaas was het in de 34e minuut dat Lieke uitgleed en daardoor de bal laag in de hoek zag verdwijnen.
Een tussenstand van 1-4, maar met zeker wel kansen voor ADO.
Hoewel ADO weerstand bleef bieden, was DIOS duidelijk de sterkere ploeg.
Nadat een speelster van DIOS per ongeluk vol op de voet van Sumeyye ging staan, kon ze helaas niet verder spelen. Haar voet moest gekoeld worden bij het wedstrijdsecretariaat.
ADO had nog wel wat kansjes, maar wist niet echt meer gevaarlijk te worden in de tweede helft.
DIOS wist nog wel 3 keer trefzeker te zijn en zorgde voor een 1-7 eindstand.
Na een eindstand van 0-7 in de beker toch een lichte vooruitgang.