Stormvogels 1 (zon)

69'
Patrick Krop (scrimmage)

13 augustus 2014 19:30

Eigenlijk had ADO de 1e helft moeten afsluiten met een 3-0 voorsprong. Al in de 1e min. werd Mike Koenders in het strafschopgebied van achter aangetikt. Een penalty was het gevolg. Routinier Tristan Buchinhoren schoot echter tegen de lat. Ook daarna was ADO voortdurend in balbezit en waren de IJmuidenaren, met veel mensen achter de bal, uit op de counter. Die kwam er echter niet. De kansen voor ADO wel. Nadat in de 25e min. Tristan Buchinhoren beheerst een goede ADO-aanval had afgerond (1-0), was er in de 31e min. de volgende mogelijkheid. Reshad Haidara ging alleen op het Stormvogels-doel af, maar i.p.v. hem af te leggen op de vrijstaande Tristan Buchinhoren, ging hij op eigen gewin. Stormvogels-doelman (ex ADO'20) Danny Adrichem redde bekwaam. De kenners langs de lijn
In de 2e helft voerde ADO-trainer Thijs Sluijter weer de nodige wisselingen door, maar veel invloed op het spelbeeld had dat niet. ADO bleef voortdurende de bovenliggende partij, maar had moeite om in de Stormvogels-defensie de openingen te vinden. Dat lukte in de 65e min. toen Tom van den Brink in een één-tweetje met Jeffrey Klijbroek keeper Danny Adrichem voor de tweede keer kansloos liet (2-0). Vreemd genoeg kwam Stormvogels in de slotfase eindelijk tot offensieve daden. Miste Patrick Krop (ex ADO'20) in de 66e min. nog een goede kans, een paar minuten laten viel de aansluitende treffer wel. Maar vraag niet hoe? Via een onbeschrijflijke kluts verdween de bal via de onderkant lat achter doelman Stan Berrevoets.
Langzamerhand moet het voor ADO-trainer Thijs Sluijter duidelijk worden met welk team hij op 24 augustus de competitie tegen UNA/Brinvast gaat openen.

Opstelling ADO Jack Laan (46e Stan Berrevoets), Rydell Tuinfort (46e Brian Paul Tesselaar), Mitchell Bolck, Aaron Bruijn (46e Gino Felixdaal), Mustapha Aint Hussian, Marcel Huisman (46e Ferry Heijnis), Ted Amson (46e Jeffrey Klijbroek), Reshad Haidara  , Mike Koenders (59e Tom v.d. Brink), Sead Mazreku, Tristan Buchinhoren (59e Clive Keus),