81'

Mannen zondag, 1, Topklasse Zon

21 september 2014 14:30

Dubbeld, M.

ADO’20 is er niet in geslaagd JVC Cuijk over de knie te leggen. Na de 0-1 (doelpunt Keus op aangeven van Klijbroek) krijgt Mazreku een enorme kans om de genadeklap uit te delen, maar hij mikt de bal uit vrijstaande positie rakelings over de lat.

De eerste helft is ADO de betere ploeg. Het krijgt kansen en heeft het middenveld in het bezit met mooi combinatievoetbal. JVC Cuijk komt er niet aan te pas tot de 41e minuut. Keus verliest een kopduel en de bal rolt zo voor de voeten van Fennebeumer die niet buitenspel staat (spits Janssen staat het wel maar doet niet aan het spel mee).  Hij omspeelt keeper Laan en scoort de gelijkmaker. Dat is een domper voor de Superezels zo vlak voor de rust.

In de eerste minuten na de rust creëert ADO zich weer een aantal kansen, waarvan de grootste voor Bolck is die uit een corner van Klijbroek geheel vrijstaand gewoon moet scoren. Hij kopt over. Daarna kantelt de wedstrijd. JCV gooit er een schepje bovenop en vanaf dat moment wint ADO geen duel meer. In de 57e minuut scoort Fennebeumer opnieuw, nu op aangeven van de snelle Carmelia. Trainer Sluijter probeert met wissels het dreigend verlies te keren, maar JVC countert er lustig op los en in de 80e minuut valt de beslissing: 3-1.

ADO blijft dus de hekkensluiter met drie schamele punten. Het spel in de eerste helft laat zien dat de Heemskerkers goed kunnen voetballen en zeker nog punten gaan pakken.

Opstellingen: JVC Cuijk: Joris van Gerwen, Jacky Chi, Stevie Mattu, Oktay Ozturk, Mark Janssen, Frenk Schaap, Alexander Schaap, Shanon Carmelia, Jorrit Ritzen, Mark Fennebeumer en Caifano Latupeirissa (63’ Boy Visser). ADO’20: Jack Laan, Rydell Tuinfort, Gino Felixdaal, Sem van Amersfoort, Brian-Paul Tesselaar (63’ Mustapha ait Hassain), Marcel Huisman, Tom van den Brink (67’ Ferry Heijnis), Mitchel Bolck, Clive Keus (67’ Tristan Buchinhoren), Jeffrey Klijbroek en Sead Mazreku.

Scheidsrechter M. Dubbeld geeft geel aan Chi (JVC Cuijk) en Felixdaal (ADO’20)