1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Prima weer en een prima veld voor een potje voetbal. Dit keer handen de meiden hulp van Danique die met een goed optreden het doel bij ons verruilde voor het veld.
In de eerste helft van de op een na laatste wedstrijd voor de meiden was het Foresters die iets meer grip op de wedstrijd had.
Vooral door onnodig balverlies op het middenveld, er waren vooral te weinig afspeelmogelijkheden, kon Foresters een aantal keer goed uitbreken. Zowel in de 9e als 18e minuut leidde dat tot een doelpunt van Foresters.
Bij de opbouw, waarop getraind is, waren de meiden vergeten hoe ze zich het beste konden opstellen en aanbieden. Ook daar werd te vaal balverlies geleden.
ADO was in de eerste helft toch niet geheel kansloos, maar wist de keepster nog niet te passeren.
De tweede helft begon met meewind, dat leek iets te helpen. Ook instructies om beter aanspeelbaar te zijn leken geholpen te hebben.
Waar in de eerste helft vooral (met gemengd succes) de opbouw werd gezocht, koos Lieke in de tweede helft vaak voor de lange bal. Normaal gesproken heeft dat niet de voorkeur, maar het pakte nu wel goed uit.
Vooral Maureen werd een aantal maal goed weggestuurd.
ADO kreeg steeds meer grip op de wedstrijd, toch was het Foresters die in de 15e minuut de stand op 0-3 wist te zetten met een goed geplaatst schot.
In de 25e minuut kwam dan toch het verdiende antwoord van ADO. Lisa hield goed overzicht en zag Maureen een loopactie inzetten. Met een Modrić-achtige steekpass (buitenkant linker voet) wist ze de bal over de verdedigsters bij Maureen te krijgen. Na een goede aanname wist ze beheerst af te ronden.
De meiden groeide duidelijk in de wedstrijd, maar konden helaas de achterstand niet verder inlopen, eindstand 1-3.