1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Met prachtig weer begon ADO vol enthousiasme aan de wedstrijd op de Vlotter.
Het eerste kwartier was het voor ADO die de aanval opzocht en gevaarlijk wist te worden.
Helaas werd het doel na meerdere pogingen nog niet gevonden.
Jong Holland had veel minder kansen nodig en wist ADO tot 2 keer toe te verrassen met eenzelfde aanval waaruit gescoord werd. Bij beide doelpunten werd de bal vanaf rechtsbuiten laag voorgezet en door de spits in het doel getikt. Na 22 minuten stond het 0-2 voor Jong Holland.
Het tweede deel van de eerste helft ging verder gelijk op met nog een bal op de lat van het doel van Jong Holland als grootste kans.
De tweede helft begon ADO weer sterk.
Lisa kreeg een niet te missen kans, de keepster was kansloos, maar een verdedigster dacht daar anders over en sloeg de bal uit het doel. Hands in de 16, volgens velen een rode kaart, maar helaas voor ADO kwam Jong Holland er met geel en een penalty genadig vanaf.
De penalty weer vakkundig ingeschoten door Lisa, de aansluiting was weer gevonden.
Gedurende 10 minuten moest Jong Holland het met een speelster minder doen. In het veld was dit goed te zien, ADO kreeg duidelijk de overhand.
Helaas wisten ze er niet optimaal van te profiteren.
Nadat het weer 11 tegen 11 werd wist ook Jong Holland weer meer weerstand te bieden en wat kansjes te creëren.
Vlak voor het eindsignaal was er nog een enorme kans voor ADO, een lage bal voor het doel langs. Maar helaas maaiden zowel Lisa als Summeye over de bal heen.
Een eindstand van 1-2 waar ADO meer verdiend had, maar door het missen van veel kansen zonder punten eindigde.