7 - 5

DEM F8

F-pupillen, F5, Groep 3 185

23 augustus 2014 9:15

Afgelopen zaterdag begon F5 aan de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. En wat voor 1. DEM was met knikkende knietjes naar de Vlotter gekomen met slechts 5 spelers. Om aan onze Fair Play verplichting te voldoen, lieten wij het toe om een E-junior bij DEM op doel te zetten. Maakt F5 toch niets uit! Tevens speelden wij 6 tegen 6 (lopen wij toch gewoon even meer over het veld). F5 ging snel van start. Twan begon de eerste helft op doel. Dit resulteerde al snel in een 2-0 voorsprong (2x Quinton). DEM deed even iets terug en maakte 2-1. ADO zocht direct weer de aanval wat resulteerde in een doelpunt van Lisa vlak voor rust. Ruststand: 3-1.
De tweede helft wilde Quinton wel op doel....en Quinton ging op doel. DEM kwam meteen in de aanval en maakte 3-2. ADO liet het er niet bij zitten. Vanaf de aftrap werd de bal door Kenzo naar Farhaad geschoten. Farhaad was zo koel als een kikker en prikte met buitenkanjte rechts de bal in de goal. Daarna was het even een schrikken. DEM kwam keihard terug en pakte zelfs een voorsprong. Dit konden wij niet laten gebeuren. Wij wisselden van keeper. Lisa ging op goal. Vanaf de aftrap werd de bal door Bas naar Quinton geschoten die er als een speer vandoor ging tot aan de goal. De bal werd voorgezet en Farhaad kon hem intikken. DEM nam weer de aftrap en de bal werd meteen afgepakt door Celine en naar voren geschoten. Laat nou toevallig Farhaad weer op de goede plek staan om de 6-6 EN zijn hattrick te maken. Vlak voor tijd door een counter van ADO werd de bal voorgegeven door Quinton en jawel nogmaals binnengeschoten door Farhaad. Eindstand: 7-5. Knap gedaan jongens en meisjes. Helaas wel verloren met de penalty's. Maar dat maakt niet uit toch ;-)