IJweg 1155
2133MJ
HOOFDDORP
tel. 235637961

Tijd voor de eerste uitwedstrijd, bij S.V. Hoofddorp, de buren van de vorige tegenstander.
En net als bij de openingswedstrijd voor het goede net iets te warm.
Na een passencontrolle van de scheidsrechter
Net als vorige week had ADO weer een vliegende start, al na 3 minuten wist Danique Lisa te vinden die van afstand het doel wist te vinden.
Na de geweldige start werd het wel snel duidelijk dat de meiden vooral verdedigend met een sterkere tegenstander te maken hadden. Er werd veel minder ruimte weggegeven. Maar veel kansen creëren deed Hoofddorp niet.
Na 30 minuten wist Madelief een bal te onderscheppen en een aantal verdedigers uit te spelen om vervolgens de 0-2 te scoren.
In de laatste minuut van de eerste helft was het Sumeyye die op aangeven van Danischa de bal van dichtbij hard het doel in wist te schieten.
Na een overleg in de kleedkamer, er mocht namelijk wel wat beter gecommuniceerd worden op het veld, begon ADO weer sterk aan de tweede helft.
Het was wederom Lisa die na 3 minuten na een prachtige pass van Naomi alleen voor de keepster kwam te staan. De 0-4 was een feit.
Hoewel er in beide helften nog een extra drinkpauze ingelast was, bleek de hitte toch zijn tol te eisen. Beide teams hadden een stuk minder energie en de concentratie werd minder.
Madelief die in de tweede helft als linksbuiten opgesteld was werd een aantal keer tijdens stevige, maar faire duels naar de grond gewerkt. Helaas kwam ze precies verkeerd terecht en raakte ze (weer) ernstig geblesseerd aan haar pink.
In de 80e minuut wist Lisa na een vrije trap van Danischa haar hattrick compleet te maken.
Lieke wist weer het doel schoon te houden.
Wederom een prima teamprestatie, 0-5 winst en behoud van de koppositie voor ADO.