Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Wegens blessures, ziekte en bruiloften lukte het niet de wedstrijd zoals gebruikelijk op zaterdag te spelen. Gelukkig hielpen de overige teams binnen de afdeling om het B-veld lang genoeg beschikbaar te hebben voor de dinsdag avond.
Met hulp van oud-voorzitter meiden afdeling én scheidsrechter Jos Noom kon er om 18.30 uur afgetrapt worden.
Voor de wedstrijd leken de ADO meiden nogal onder de indruk, maar dat lieten ze gelukkig op het veld niet zien, er werd voor elke bal gestreden.
Een wedstrijd waarbij vooral Zeeburgia de druk er goed op had zitten. ADO wist zo nu en dan onder de druk uit te voetballen en kansen te creëren met de grootste kans voor Lizzy die de bal maar net voor het doel van Zeeburgia langs schoot.
Halverwege de eerste helft schoof Zeeburgia in de opstelling, vol op de aanval.
In de 35e minuut zorgde dat voor de openingstreffer. In de volgende 10 minuten wisten ze nog 2 keer te scoren.
ADO was zeker niet kansloos in de 1e helft, maar wist helaas geen doelpunt te maken.
De tweede helft werd de opstelling van ADO iets aangepast om het aanvallend geweld van Zeeburgia te pareren.
Meteen vanaf de aftrap werd Madelief weggestuurd, ze wist meerdere verdedigers uit te spelen, maar miste op een haar na het doel. Dat was meteen de grootste kans van de tweede helft voor ADO.
ADO wist prima stand te houden tot ze in de 80e minuut in een moment van onoplettendheid de 0-4 moesten incasseren. De meiden bleven vechten voor elke bal, maar mede door wat blessures was de rek er enigszins uit.
Zeeburgia wist nog 2 keer te scoren en de eindstand op 0-6 te brengen. Ze kwamen voor een monsterscore om koploper te worden, maar daar hebben onze meiden een stokje voor gestoken.
ADO heeft gevochten, prima veerkracht en aanpassingsvermogen en goed voetbal getoond.
Helaas was de tegenstander, die beter tot nu recht zou komen in de hoofdklasse, een tandje te sterk.