Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

De meiden van MO20-1 moesten helaas vanwege verschillende redenen 3 meiden missen, gelukkig boden Iris en Zoë van MO17-1 aan met ons mee te spelen. Hun eigen wedstrijd ging helaas niet door.
Met een iets aangepaste opstelling en de rentree van Lisanne werd aan de wedstrijd begonnen.
De eerste helft leek vooral onwennig. Er werd een aantal keer te veel ruimte weggegeven en te weinig druk gezet.
Dat resulteerde in een tegendoelpunt in de 12e en 43e minuut, terwijl ADO slechts een paar kleine kansen wist te creëren.
De tweede helft werd de verdediging wat beter neergezet.
In de 2e minuut kreeg Naomi ongelukkig de bal tegen haar hand in de eigen 16. De penalty werd in de rechter onderhoek geschoten terwijl Lieke naar links bewoog.
ADO wist hierna lang stand te houden en zelf ook een aantal keer gevaarlijk te worden.
In de 20e minuut zorgde een bloedsnelle aanval van Foresters voor de 0-4 en 2 minuten later wisten ze ook nog uit een rebound van een corner te scoren.
Bij de aftrap werd er goed opgebouwd door ADO, Danique wist een aantal verdedigers uit te spelen en haalde snoeihard uit. De paar in de verre hoek bood nog redding voor Foresters, maar Lisanne stond op de juiste plek en schoot de bal van dichtbij hard het doel in.
Een goede aanval die een verdiend doelpunt opleverde.
Een wedstrijd waar weer de meiden goed door bleven gaan en veerkracht toonden.