Immerhornweg 1
1601DC
ENKHUIZEN
tel. 0228-314675

Na een reis van bijna een uur en de warming-up werd begonnen aan de wedstrijd onder leiding van een nogal strenge scheidsrechter.
De eerste helft ging redelijk gelijk op. Zowel ADO als Enhuizen wisten meerdere kansen te creëren.
In de 19e minuut kreeg Enhuizen een goed uitgevoerde corner die bij de 2e paal ingekopt werd.
Helaas wist Enhuizen al snel de 2-0 te scoren.
ADO bleef voetballen en het was dan ook Madelief die een bal toegespeeld kreeg door een verdediger van Enkhuizen. Ze liet er geen gras over groeien en joeg de bal van zo'n 20 meter in de verre bovenhoek, een prachtgoal.
In de 38e minuut werd een speelster van Enkhuizen vlak buiten de 16 meter aangetikt, de vrije trap werd buiten het bereik van Lieke in de verre hoek ingeschoten.
Een 3-1 tussenstand, waarbij ADO zeker niet kansloos was. Een aantal afstandsschoten van o.a. Lisa, Lizzy en Danischa werden met veel moeite uit het doel gehouden.
De tweede helft liet een ander beeld zien.
In de 53e minuut wist een speelster van Enkhuizen alleen op Lieke af te stormen, Lieke kwam uit buiten de 16, maar schoot de bal hard tegen de tegenstander. De bal belandde ongelukkig tussen de palen.
4-1, daarna leek bij een aantal meiden van ADO de moed in de schoenen te zakken.
Er werd vooral gemopperd en commentaar op elkaar geleverd in plaats van samen te voetballen.
De corner uit de eerste helft werd dunnetjes over gedaan in de 64e minuut.
Madelief kwam halverwege de tweede helft van de bank om de mid-mid positie van Fenne over te nemen. De invalbeurt was van zeer korte duur. Bij een duel werd Madelief ongelukkig op haar enkel geraakt die daarbij een verkeerd beweging maakte. Hoewel ze het nog even probeerde moest ze toch snel opgeven. Na foto's en controlle in het ziekenhuis bleek ze een gescheurde enkelband te hebben. Extreme pech voor Madelief, veel sterkte gewenst.
Hoewel ADO in de 75e minuut de corner beter leek te verdedigen, was het duidelijk dat Enkhuizen flink geoefend had op de corners, de lange speelsters van Enkhuizen lieten zich moeilijk verdedigen, de 6-1 werd binnengekopt.
Met nog een moment waarop de verdediging niet thuis gaf zette Enkhuizen de eindstand op 7-1.
Een wereld van verschil tussen beiden helften. Met een duidelijk opdracht mee naar huis, trainen op dode spelmomenten.