HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Veel wind, weinig zon, maar verder prima voetbalweer.
Vandaag had MO20-1 versterking van Anouk, Sara en Zoë van MO17-2.
Waar ADO invallers had van MO17-2, leek het er sterk op dat Overbos juist een aantal speelsters bij de vrouwen geleend hadden. Fysiek was Overbos sterk, maar verbaal gebruikte ze ook onnodig sterke taal.
In de beginfase van de wedstrijd was het even aftasten bij beide teams.
Al in de 7e minuut had Danique vanaf rechtshalf een prima loopactie en wist een prima voorzet vlak voor het doel te plaatsen. Daar stond wel de keepster, 2 verdedigers, maar ook Lisa. De keepster raakte de bal nog aan, maar belandde toch voor Lisa, die de bal wat gelukkig het doel in wist te werken. 1-0, prima start van de wedstrijd.
Na de openingsgoal zette Overbos aan en ging vol op de aanval. In de 14e minuut kreeg een speelsters van Overbos iets te veel ruimte en wist goed binnen te schieten.
De rest van de eerste helft was het vooral verdedigen voor ADO, iets dat ze prima deden.
In de welkome pauze konden de meiden even op adem komen, Danique bleef tijdelijk in de kleedkamer achter nadat ze meerdere keren onderuit gehaald was.
Fenne begon de tweede helft ook even in de wissel, na een perfecte tackle op de bal eind eerste helft had ze haar knie opengehaald.
ADO kwam zeer sterk uit de rust vandaan en zocht meteen de aanval op.
Na een minuut of 10 trok Danischa (2e helft op nummer 10) aan het shirt van de nummer 10 van Overbos, die besloot daarop een klap in het gezicht te geven van Danischa.
Beide meiden werden naar de kant gestuurd, de een om af te koelen, de ander om bij te komen van de schrik.
In de tussentijd had Anouk Lisa voorzien van een goed pass, van een meter of 20 schoot ze hoog over de keepster, die te ver voor haal doel stond, heen, de verdiende 2-1 was een feit.
ADO bleef lang de overhand hebben, maar na zo'n 70 minuten spelen raakte de tank bij beide teams aardig leeg. Gezien het aantal wissels van Overbos, konden zij iets meer tot rust komen en in de 79e minuut zorgde een doorgebroken speelster voor de gelijkmaker.
Er volgde nog een spannende 10 minuten, maar ADO wist prima stand te houden.
Een wedstrijd waar ADO karakter toonde en elke minuut gestreden heeft.