IJweg 1155
2133MJ
HOOFDDORP
tel. 235637961

Deze zaterdag mocht MO20-1 voor de tweede keer afreizen naar S.V. Hoofddorp. Het vorige treffen werd een overtuigende 0-5 voor ADO, er mocht dus wel wat verwacht worden.
Helaas waren Madelief en Milou nog niet hersteld van hun blessure en met een van griep herstellende Lisa was het zeer welkom dat Jill bij ons wilde invallen.
Door de blessure van Lieke, speelde ze in het veld en begon Lisanne op doel.
Zoals bij alle invallers verwacht de trainer een hattrick, Jill was duidelijk van plan dat waar te maken.
Al na 9 minuten haalde Jill na een pass van Fenne verwoestend uit en zette de 0-1 op haar naam.
Direct na de aftrap werd de bal snel veroverd en was de assist voor Jill, Lisa wist de bal op de een of andere manier door het kleinst mogelijk gaatje van randje 16 tussen 4 speelsters de bal in de korte hoek te plaatsen, een prachtgoal.
Nog voor de rust had Jill haar hattrick te pakken, met een goed schot op de assist van Sumeyye en een simpele intikker door een assist op maat van Danique na een goed uitgespeelde aanval.
Hoofddorp maakte het Lisanne slecht 1 keer lastig, de verdediging hoefde niet vaak in actie te komen, maar deed dat goed zodra het nodig was.
Met 0-4 gingen de meiden de rust in. De tweede helft was het Nerea die het doel mocht verdedigen.
Hoofddorp ging vanaf de aftrap meteen in de aanval en verdiende een corner. Deze werd na wat gefrommel binnen geschoten.
Heel lang konden ze niet genieten van de goal, want in de 49e minuut wat het Sumeyye die de 1-5, ook na een corner binnen wist te schieten (de coach moet weer trakteren).
3 minuten later was het toch weer Hoofddorp die de aanval opzocht, Lisanne probeerde een prachtige tackle te maken in de 16, maar was net iets te laat, de bal ging op de stip.
De 2-5 werd goed ingeschoten.
Hoofddorp wist zo nu en dan nog wel een aanval op te zetten, maar werd niet echt gevaarlijk meer.
ADO mocht in de 54e minuut een corner nemen, Danischa nam deze heel slim door snel Jill in te passen terwijl niemand nog klaar stond. Jill kon van dichtbij afronden. Na protest van de coach van Hoofddorp, er stond blijkbaar een speelster met een lichte blessure in het veld die niet mee kon helpen bij de corner. De scheidsrechter ging hier in mee, het doelpunt werd afgekeurd en de corner moest overgenomen worden.
Frustrerend, maar met deze voorsprong niet heel schadelijk. De corner werd dit keer hoog voorgebracht, maar heel slecht weggewerkt. Fenne wist Jill te vinden en ook de tweede keer bij in principe dezelfde corner te scoren.
In de 71e minuut was het Lisanne die met een goed afstandsschot de 2-7 wist te scoren.
4 minuten later was het Danique die weggestuurd werd en de uitgekomen keepsters eenvoudig wist te passeren, ze rondde rustig af op een leeg doel.
Het was Lisa in de 80e minuut die na een goede solo de bal hard in de korte hoek wist schieten en de eindstand op 2-9 bracht.
Een wedstrijd waarbij iedereen er vol voor ging, dik verdiend gewonnen.