Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

De eerste wedstrijd na de winterstop en broodnodige rust voor een aantal meiden.
Waar DSS wakker bleek te zijn, was ADO nog in een winterslaap het eerste half uur.
Na 6 minuten wist DSS al te scoren en in de 26e minuut stond het al 0-3 voor DSS.
Dat leek eindelijk een wake-up call te zijn voor ADO, die tot de rust goed voetbal lieten zien.
In de 38e minuut wisten ze dan ook nog iets terug te doen. Een voorzet van Maureen kwam bij Sumeyye terecht, die de bal tegen de keepster aan schoot, de rebound was voor Lizzy die het nagenoeg legen doel niet kon missen.
Na de rust was het ook weer ADO die de betere ploeg was, in de 56e minuut wist Lisa na een assist van Nerea de aansluitingstreffer te scoren.
Helaas leek daarna de energie op te zijn bij beide teams, in de 85e werd door DSS de 2-4 eindstand bepaald.
Een wedstrijd waar ADO bij vlagen goed voetbal lieten zien, maar ook te vaak niet wakker bleek te zijn.