Konnetlaantje 25
1435HV
RIJSENHOUT
tel. 0297-321763

Voor de tweede keer in korte tijd nam MO20-1 het op tegen SCW, een sterke tegenstander.
Iris en Lizzy speelde hun eerste wedstrijd als officieel lid van MO20-1, er kon zo gestart worden met 4 wissels, tenminste dat was het plan. Fenne die al van te voren aangaf last te hebben van haar enkel moest tijdens de warmin-up al afhaken, achteraf bleek het waarschijnlijk een gescheurde enkelband te zijn.
Met dus de vaste aanvoerder en mid-mid minder werd er aan de wedstrijd begonnen, ze nam de functie van assistent coach op zich.
Er werd vooral op de helft van ADO gevoetbald, SCW wist goed hoog druk te zetten.
Zo nu en dan wist ADO er wel uit te komen, met de grootste kan voor Lisanne. Lisa gaf een prachtige steekpass waar ze Lisanne door het midden wegstuurde richting de 16 meter.
De verdedigsters wisten haar niet bij te houden, helaas was de keepster allert en wist met een een sliding de bal te keren voor Lisanne uit kon halen.
Na bijna een half uur spelen was het Nienke die af moest haken vanwege rugpijn, nog maar 2 wissels over.
De verdediging van ADO wist lang stand te houden, in de 33e minuut was het SCW toch gelukt de 1-0 te scoren.
De 2e helft verliep ongeveer gelijk aan de eerste, ADO was vooral aan het verdedigen, wat ze heel goed af ging tegen zo'n sterke tegenstander.
In de 14e wist SCW nog een corner te verzilveren en 4 minuten later werd de 3-0 uit een rebound binnen geschoten.
Het enige potentiele gevaarlijke moment voor ADO was een vrije trap die helaas in de muur strandde.
Iris moest helaas iets eerder weg en met broodnodige rust voor Naomi speelde Lizzy nog een aantal minuten in de verdediging.
Door prima keeperswerk van Lieke en degelijk verdedigen van de meiden bleef de schade beperkt tot 3-0.
Een goed resultaat na de 1-5 bij het vorige treffen, waar de meiden ook op posities die ze niet gewend zijn goed spel vertoonde.