38'

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 07

1 november 2014 11:00

H. Apsnurker

Op een heerlijke zaterdagmorgen 1/11 mochten we aantreden in assendelft tegen de plaatselijke vv assendelft d1. Dit kon wel eens een lastig wedstrijdje worden, assendelft had haar laatste 2 wedstrijden met overtuigende cijfers gewonnen. Vanaf het begin pakten we het initiatief maar assendelft verdedigde taai en had een uitstekende keeper. Enkele 300% kansen werden door deze keeper prima onschadelijk gemaakt. In de 8e minuut moest hij dan toch capituleren, Tim kreeg de bal aangespeeld van Daan en haalde verwoestend uit, via onderkant lat stuiterde de bal in het net 0-1. Ook assendelft deelde af en toe een plaagstootje uit maar achterin werd wederom sterk verdedigd. In de 18e minuut kregen we de zoveelste corner mee, uit een scrimmage viel de bal voor de voeten van Sebas, die haalde doeltreffend uit maar de scheidsrechter had niet gezien dat de bal achter de lijn was helaas. Vlak voor rust pakten we dan toch de marge van 2. Tim werd keurig de diepte in gestuurd door Sammy en scoorde met een hele fraaie boogbal de 0-2. Na de rust kabbelde het duel enigszins gezapig door, wij geloofden het wel en assendelft was niet bij machte om het ons lastig te maken. Toen wederom Tim de stand na een mooie solo op 0-3 zette was de wedstrijd gespeeld. Assendelft wist zowaar uit de zoveelste peer naar voren nog een lucky treffer te produceren 1-3, maar het slotakkoord was weer voor ons. Een prima uitgevoerde vrije trap van Milan belandde bij Moos en die rondde af 1-4. Deze treffer staat weliswaar niet in de stand maar we vermelden hem wel want deze zuivere goal werd op een schandalige manier afgekeurd wegens buitenspel. Samenvattend wederom een zakelijke overwinning maar niet met sprankelend voetbal. Volgende week thuis de kraker tegen Vitesse D1, eindelijk een tegenstander waarbij we flink aan de bak kunnen. Wij als begeleiding zijn zeer benieuwd of jullie op hun niveau kunnen aanpikken.