D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 14

25 april 2015 13:00

B. Beentjes

Onbekend

Zaterdag 25/4 stond de derby tegen Dem op het programma. We hadden nog wat goed te maken na de onterechte en ongelukkige nederlaag van een paar weken geleden. Dat de koppies goed stonden in de kleedkamer was al snel merkbaar. Stil en geconcentreerd omkleden met een lekker muziekje erbij....Dem kon zijn borst natmaken. Meteen vanaf het beginsignaal pakten we het initiatief en zaten we lekker in de wedstrijd. Soepel ging de bal van voet naar voet, het arme dem werd compleet van de mat getikt. Al na 5 minuten lag de eerste treffer in het net. Tim maakte een actie maar de verdediger kon de bal nog net wegtikken, helaas voor hem kwam de bal voor de voeten van Moos die snoeihard uithaalde 1-0. Daarna gingen alle remmen los, de ene na de andere fraaie treffer kwam om het scorebord. Door doelpunten van Tim, Milan Zonneveld, nogmaals Tim, Milan de Pree en nogmaals Milan Zonneveld gingen we rusten met een ruststand van maar liefst 6-0. Na rust gingen we vrolijk verder, Tim zorgde voor 7-0 en Milan Zonneveld voor de 8-0 en ook de 9e treffer. Dem kreeg nog zijn eretreffer zodat de eindstand op 9-1 ! uitkwam. Mannen wat een heerlijke pot voetbal hebben jullie op de mat gelegd, we hebben genoten langs de kant. Het behalen van de 2e plaats is nu in onze eigen handen in de laatste wedstrijd tegen VVC.