Goed spel helaas niet beloond

KFC MO15-1

1 - 0

ADO '20 MO15-1

Competitie

2e klasse 02

Datum

2 april 2022 13:00

Scheidsrechter

I. Krokké

Accommodatie

Sportpark De Koog
Wezelstraat 9
1541LZ
KOOG AAN DE ZAAN
tel. 075-6212434

Dit keer mochten de meiden van MO15-1 het opnemen tegen KFC met de ene keer zon, dan weer bewolking en ook nog wat natte sneeuw.
Als snel bleek dat KFC ervoor koos elke aanval te beginnen met lange ballen naar voren in de hoop daar iets uit te halen. De verdediging van ADO had dat goed in de gaten en wist bijna elke aanval direct onschadelijk te maken.
Waar KFC voor de lange bal ging, was ADO wel vaak bezig met opbouwen. Dat zorgde voor rust, maar helaas niet vaak genoeg voor erg grote kansen. De verdediging van KFC zat vaak dicht op de aanvallers, waardoor er weinig ruimte was om goed uit te halen.
Zonder doelpunten gingen de meiden de rust in. Gewoon doorgaan waar ze mee bezig waren, dan komen de kansen vanzelf, was het advies.
Dat is dan ook precies wat de meiden deden.
Helaas was er in de 8e minuut van de tweede helft een collectief moment van onoplettendheid.
Na een inworp werd een middenvelder van KFC volledig vrij gelaten, ze ging voor een voorzet, maar wist min of meer per ongeluk te scoren.
ADO pakte de draad weer op en probeerde het voetballend op te lossen, met een aantal grote kansen als gevolg. Bij 1 van de deze kansen gaf de keepster van KFC bijna nog een doelpunt cadeau, door de bal los te laten, maar net voor de lijn weer vast te pakken.
De meiden hebben goed spel laten zien, met name de verdediging stond erg goed. Helaas hebben ze het goede spel niet kunnen belonen met op z'n minst een punt.
Volgende week zo verder en weer op weg naar winst.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!