Mike Gooijer (penalty)
59'

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 07

20 september 2014 11:30

Vandaag 20/9 stond de wedstrijd tegen Fortuna Wormerveer op het programma. Een wedstrijd die we moesten winnen om in de race te blijven met de andere titelkandidaten. Het begin was aarzelend en slordig, de tegenstander was kennelijk geschrokken van onze mega overwinning vorige week en beet zich vast in ons. Desondanks domineerden we de wedstrijd en was het wachten op de openingstreffer. Die viel pas na 10 minuten uit een vrije trap van Tim die profiteerde van de geringe lengte van de keeper 1-0. Na dit doelpunt volgden er nog acht 100% kansen maar we waren vreselijk slordig in de afronding. In de 23e minuut was het dan eindelijk weer Tim die attent reageerde op een schot van Daan welke half werd gekeerd door de keeper 2-0, met deze stand gingen we rusten. In de rust duidelijk aangegeven waar het aan schortte en kennelijk hebben jullie altijd een helftje nodig om warm te draaien. Na rust werd het een wervelende show, het arme Fortuna werd compleet van de mat getikt onder aanvoering van de weer ontketende Tim. In de 33e minuut zorgde Tim met een fraaie solo voor de 3-0. In de 38e minuut deed Ties ook een duit in het zakje, na een fraaie combinatie met Pim schoot hij de bal strak en meedogenloos binnen 4-0. In de 45 minuut was Tim opnieuw trefzeker op aangeven van Sebas 5-0. Vlak daarna pikte Sammy ook zijn treffer mee 6-0. In de 50e minuut en 52e minuut sccorde Tim nog maar eens 2 keer op aangeven van respectievelijk Milan en Mees 8-0. In de 55e minuut liet Tim zien dat hij ook kan koppen, uit een corner van Ties stormde Tim vanaf de 2e paal naar binnen en kopte fraai raak 9-0 en voltooide daarmee zijn 2e hattrick. Om onze arme keeper Mike ook nog wat te laten doen mocht hij vanaf 11 meter aanleggen nadat de doorgebroken Milan was neergelegd. Mike liet zich dit buitenkansje niet ontnemen en trapte feilloos raak, eindstand 10-0. Mannen we hebben weer genoten langs de kant van met name de 2e helft. Volgende week wacht de eerste serieuze test tegen mede titelkandidaat SVA D2. Als we de lijn van de 2e helft doortrekken kunnen we daar met vertrouwen naar uitkijken!